Hvilken type personoplyser indsamler vi?

 

Vi indsamler information som f.eks. din IP-adresse, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, mobilnummer, kreditkort og anden relevant information i forbindelse med, at du placerer en ordre på vores webshop.

 

Vi indsamler desuden også anden information direkte fra browseren, som f.eks. hvilken browser der anvendes, operativsystemet, dato og tidspunktet for besøget, hvor lang tid en person bruger på hjemmesiden mm., samt lokaliseringsdata.

 

Vi indsamler noget af denne information via cookies. En cookie er en tekstfil, der gemmes i din browser, når du besøger eller bevæger dig rundt på en hjemmeside. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi bruge denne tilmelding til at holde dig opdateret og sende dig relevant marketing. Vi behandler din information med den nødvendige forsigtighed. Du har til hver en tid mulighed for at afmelde dig i bunden af ethvert nyhedsbrev du modtager, eller ved at kontakte os på kundeservice@deakudibal.dk og vi vil afmelde dig og slette din information.

 

Vi bruger Klaviyo som vores marketing automatiserings platform. Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev, accepterer du at den information du deler med os, vil blive videregivet til Klaviyo som tredjepart, for at dette behandles i overensstemmelse med deres privatlivspolitik.

 

EU-Kommissionen har truffet en formel afgørelse vedrørende overførsel af data til USA, omfattet af rammebeslutningen EU-USA Privacy Shield og at denne er i overensstemmelse med artikel 45, i den generelle databeskyttelsesforordning.

 

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

 

Vi behandler dine personoplysninger som du deler med os til:

  • At kunne tilbyde dig vores produkter og til at kunne behandle ordre du måtte placere på vores hjemmeside.
  • At kunne tilbyde returnering af et eller flere produkter, hvis du ønsker at returnere.
  • At kunne tilbyde dig nyhedsbreve via e-mail, hvis du har tilmeldt dig til at modtage disse.

 

Personoplysninger som vi indsamler om dig

 

Vi behandler de personoplysninger vi har indsamlet om dig til at:

  • Skræddersy den måde du måtte interagere med os nu og i fremtiden, så vi kan tilpasse e-mails, reklamer, til styles/produkter der er til låns eller andre tilbud, som vi vurderer at du kunne være interesseret i, både på vores hjemmeside og på tredjeparts hjemmesider (inkl. sociale medier); og
  • Analysere hvordan vores hjemmeside bruges, så vi kan forbedre vores service herefter.

 

 

Vi behandler kun de nødvendige personoplysninger.

 

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de personoplysninger der er nødvendige for at kunne opfylde det tiltænkte formål.

 

Yderligere, kan det ved lov blive bestemt hvilke data der skal indsamles og opbevares for vores service. Typen samt omfanget, som vi behandler af personoplysninger, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en lovmæssig forpligtigelse.

 

Vi vil understrege at vi kun behandler de personoplysninger, der er nødvendige for ethvert af vores formål. Derfor, er det integreret i vores IT-systemer, at kun den nødvendige mængde af data indsamles.

 

For at beskytte dig mod uautoriseret adgang til dine data, anvender vi de nødvendige IT-løsninger, der sikrer at dine data kun er tilgængelig for relevante medarbejdere. Der er også indbygget en begrænsning, mod at et ubegrænset antal medarbejdere kan få adgang til dine data.

 

 

Deler vi dine personoplysninger med andre?

Vi kan i nogle tilfælde dele dine personoplysninger med tredjeparter:

  • Tjenesteudbydere der hjælper os med driften af vores hjemmeside, fuldføre dine ordre og levere vores produkter til dig: f.eks. leveringsfirmaer, betalingsleverandører, IT-support osv.
  • Relevante tilsyn og myndigheder, der måtte have brug for eller bliver bedt om, under hensyn til relevant lovgivning.

 

Vi kan i nogle tilfælde også dele personlige data indsamlet om dig, via sociale medier, eller med andre tredjeparter der hjælper os med at forstå hvordan vores hjemmeside bruges, og hvordan denne kan forbedres. Denne information indsamles via cookies.

 

 

Overførsel af personoplysninger

 

De personoplysninger vi måtte indsamle om dig kan blive overført til, tilgået fra, brugt i eller opbevaret i et land uden for den Europæiske Union (EU) eller det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), enten af Dea Kudibal eller en af de tredjeparter som vi måtte dele dine personoplysninger med.

 

Vi vil altid sikre at enhver overførsel af dine personoplysninger af os, eller en af de nævnte tredjeparter, vil overholde de love som vi er omfattet af. I alle tilfælde vil en overførsel af, adgang til og brug af dine personoplysninger, være omfattet af denne privatlivspolitik.

 

Ved at indsende dine personlige data, accepterer du denne overførsel, adgang til og brug af dine personoplysninger uden for EU/EEA. Overførsler vil altid være omfattet af de relevante og nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger kan også afgøres ved en formel lovmæssig afgørelse.

 

Formelle lovmæssige afgørelse sker ved EU-kommissionen, som vedrører de relevante lande. En afgørelse her, betyder at det pågældende land har et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse af dine personlige data.

 

Hvor lang tid opbevares dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine personlige data i den tid det er nødvendigt, for at vi kan yde den service du har bestilt, eller så lang tid som vi er lovmæssigt forpligtiget til. Hvis du ønsker at få slettet dine data, bedes du kontakte os på kundeservice@deakudibal.dk

 

 

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger tager vi?

Vi har taget en række sikkerhedsforanstaltninger, både teknisk og organisatorisk, for at beskytte dine personlige data fra manipulation, tab, ødelæggelse eller uautoriseret adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger bliver løbende revideret og opdateret, i overensstemmelse med den seneste teknologiske udvikling og relevant lovgivning.

 

Du har ret til at tilgå dine personoplysninger

Du har ret til at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvor de er indsamlet og til hvilket formål vi bruger dem. Vi vil også oplyse dig om hvor lang tid de opbevares, og hvem der har modtaget dem. Efter anmodning, vil vi oplyse dig om hvilke data vi behandler. Adgang hertil kan dog være begrænset, af hensyn til beskyttelse af privatlivets fred, forretningshemmeligheder eller intellektuel ejendomsret. Du kan finde vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

 

Du har ret til få dine personoplysninger rettet eller slettet.

Hvis du mener at de personoplysninger vi behandler, er forkerte eller unøjagtige, har du ret til at få disse rettet. Du kan kontakte os ved at give os besked om de præcise fejl, og hvordan vi kan rette dem. I nogle tilfælde, vil vi være forpligtiget til at slette dine personoplysninger. Det kan være, hvis du trækker et tilsagn tilbage. Hvis du mener at dine personoplysninger ikke længere er nødvendige til det formål de er modtaget, kan det være du ønsker disse slettet. Du kan også kontakte os hvis du mener at dine personoplysninger behandles i strid med loven eller andre juridiske forpligtigelser.

 

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine data til brug for marketing.

 

Du kan bruge kontaktinformationen til at sende os en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger. Du har ret til at modtage en kopi af de personoplysninger, som du har gjort tilgængelig for os.

 

Hvis vi behandler data om dig i forbindelse med et kontraktuelt forhold hvor du er part, har du ret til at modtage kopi af disse data. Du har også retten til at overføre disse personoplysninger til en anden tjenesteudbyder.

 

Hvis du ønsker at bruge din ret til overførsel af data, vil vi konvertere dine personoplysninger til et almindeligt anvendt format. Hvis du ønsker at få adgang til dine oplysninger, have dem korrigeret eller slettet, eller gør indsigelse, vil vi behandle og svare på din forespørgsel så hurtigt som muligt men senest en måned efter at have modtaget din forespørgsel.

 

Hvis vi ikke imødekommer din indsigelser eller forespørgsel, har du ret til at indsende en klage til Datatilsynet, ved at følge vejledningen på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne privatlivspolitik når så helst. Du bedes holde dig opdateret om ændringer, ved at konsultere denne side regelmæssigt. Du kan finde datoen for seneste revidering nederst på denne side. Ved at fortsætte brugen af denne hjemmeside, accepterer du disse ændringer.