SHOP SUMMER SALE

SOMMERFORKÆLELSE: GRATIS FRAGT

KUNDESERVICE

Are you in the right place?

Please select your country

  Min kurv (0 items)

  Luk kurv

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

    FOUNDER & KREATIV DIREKTØR

    Dybt fascineret af mode siden barndommen ville en ung Dea Kudibal gøre alt for at lære at designe og sy. Med sine portfolier under armen opsøgte hun landets førende modeskabere, indtil hendes vedholdenhed endelig bar frugt, da hun blev antaget som syerske på Gladsaxe Teater. I jagten på sin passion flyttede Dea til London, hvor hun modtog en BA i Fashion Management fra det prestigefulde London College of Fashion.

    Ambitiøs, og med drømmen om at inspirere og styrke kvinder gennem kvalitet og design, startede Dea en mindre forretning, hvor hun designede og syede eksklusive tørklæder og sjaler. Hendes instinktive sans for kvalitet og farver gjorde hurtigt hendes designs yderst populære.
    Tilbage i København i 2003 grundlagde hun DEA KUDIBAL, som senere voksede til det brand, vi kender i dag - Et brand, der er drevet af Deas passion for flatterende design og upåklageligt håndværk, som har fundet vej helt ind i hjerterne på alverdens stilfulde kvinder.

    Brandet

    Dea Kudibal’s brand blev grundlagt i 2003 med en kollektion af eksklusive tørklæder og sjaler, fremstillet af vintage stoffer. I foråret 2008 lancerede den første Dea Kudibal-kollektion med feminine tryk, legende farver og flatterende silhuetter som er i brandets DNA. Efterhånden som mærket udviklede sig, er stretch silkekvaliteten blevet en signatur for Dea Kudibal. Den elegante luksus i kvaliteten kombineret med den store holdbarhed, har gjort stretch silken til en væsentlig del af hver kollektion efterfølgende. En fascination for den etniske kultur har altid været en del af brandets identitet, hvilket afspejles i de eksklusive materialer og raffinerede håndlavede detaljer, såsom broderi og perler. Looket er sofistikeret, luksuriøst og feminint, men stadigvæk med fangende detaljer. Kollektionerne giver dig mulighed for at sammensætte dit Dea Kudibal look hvad end det er feminint, edgy eller afslappet. Hver sæson bliver der designet nye unikke og eksklusive tryk med kærlighed, i København. Fra udvikling af kunstværket og perfektionering af farverne, til at færdiggøre de sidste endelige ændringer - hvert enkelt print spiller en rolle i en potetisk fortælling.

    Liquid error (templates/page.about line 5): Error in tag 'section' - 'instafeed' is not a valid section type