SHOP NYHEDER

HURTIG LEVERING: 1-3 HVERDAGE

KUNDESERVICE

Are you in the right place?

Please select your country

  Min kurv (0 items)

  Luk kurv

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

    vores silke

    dea kudibal

    Dea kudibal

    Vores silke

    Silke er en eksklusiv metervare, som har en lang og betydningsfuld historie, der går helt tilbage til det gamle Kina. Ifølge legenden blev silke opdaget ved en tilfældighed, da en kinesisk kejserinde drak te i sin have, og en puppe faldt ned i hendes kop. I koppen trævlede puppen sig op og blev til en lang og fin fiber. Kejserinden blev så imponeret over skønheden og styrken i fiberen, at hun begyndte at dyrke silkeorme for deres pupper - og resten er historie.

    Silke er på grund af sin blødhed, glans og styrke en af de mest eftertragtede metervarer i verden. Viden og teknikker til produktionen er et håndværk, som ofte går i arv gennem generationer, og i tråd med disse traditioner har leverandører af DEA KUDIBAL silke mange års erfaring med at producere eksklusiv silke af høj kvalitet.

    DEA KUDIBAL signatursilke

    DEA KUDIBAL signatursilke er en eksklusiv morbærsilke, som er vævet med 8-10% elastan for at opnå den optimale komfort og oplevelse, som en silke med stretch giver. Morbærsilke er bredt anerkendt for at være den bedste silkekvalitet på markedet på grund af dens glatte, bløde og skinnende tekstur. Det er årsagen til, at vi anvender netop denne kvalitet som et grundelement i vores DEA KUDIBAL signatursilke.

    Når vores designteam skaber nye silkekreationer, opstår der et behov for forskellige egenskaber hos metervaren afhængig af de forskellige stilarter. De vælger derfor mellem tre forskellige vævninger i designprocessen:

    • SILKE SATIN STRETCH - en atlasvævning, som er kendt for at have en mat og en blank side. Vævningen er yderst fin og kan kendes på sin usædvanligt bløde og glatte overflade.

    • SILKE TWILL STRETCH - en struktureret vævning, der efterlader en let tekstur på den glatte overflade. Twill vævningen er meget holdbar og - ligesom satin-vævningen - modstandsdygtig over for krøl.

    • SILKE GEORGETTE STRETCH - en let crepevævning med en semi-gennemsigtig og mat finish. Georgette-vævningen er kendt for sin bløde tekstur og smukke fald.

    Vævningen til hver enkelt DEA KUDIBAL silkestyle vælges altid omhyggeligt, så den passer perfekt til det ønskede udtryk og følelse.

    Sådan plejer du dit silketøj

    Silke har været en essentiel del af DEA KUDIBALs DNA fra begyndelsen. Vi oplever, at mange betragter det som et meget delikat stof, der kan være svært at pleje rigtigt. Det behøver dog ikke være tilfældet. Vaskemaskiner er generelt blevet forbedret meget gennem årene, så hvis du blot følger anvisningerne, kan du nemt vaske din silke i maskinen som et alternativ til håndvask eller rens.

    Vi vil gerne give dig nogle tips og ideer til, hvordan du kan vaske dine DEA KUDIBAL silkestyles, men først vil vi gøre opmærksom på, at hvis du er i tvivl, bør du altid søge råd hos et professionelt renseri.

    Læs altid vaskeanvisningen, før du vasker dit silketøj. Du kan vaske de fleste af vores silkestyles i maskinen, hvis du blot følger nedenstående forholdsregler - også selvom vaskeanvisningen anbefaler rens. Det er dog vigtigt at nævne, at du aldrig bør pletrense din silke. Hvis behovet opstår, anbefaler vi, at du sender tøjet til rens.

    Vælg altid et silke- eller skåneprogram på din maskine. Temperaturen bør være 30° C for at undgå skader på din silke.

    Placer silken i en vaskepose, så du undgår, at den hænger fast i vasketromlen.

    Brug et mildt vaskemiddel til silke - vi anbefaler en klassisk silkevask. Følg instruktionerne på etiketten.

    Tør aldrig din silke i tørretumbleren, men hæng i stedet tøjet på en foret bøjle eller læg det til tørre fladt på et håndklæde.

    De fleste af vores styles kan stryges ved lav varme, men husk venligst at følge vaskeanvisningerne på de pågældende styles.

    Vi håber, at denne guide kan være nyttig og give dig tryghed, når du vasker dine DEA KUDIBAL silkestyles. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du mere end velkommen til at kontakte os på sales@deakudibal.dk.

    DEL DIT LOOK MED #MYDEAKUDIBALSTYLE

    Følg os på Instagram @deakudibalofficial