SHOP NYHEDER

HURTIG LEVERING: 1-3 HVERDAGE

KUNDESERVICE

Are you in the right place?

Please select your country

  Min kurv (0 items)

  Luk kurv

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

    tulum treasures

    flash summer 2024

    Vores kollektion

    Tulum Treasures

    DEA KUDIBAL

    DEA KUDIBAL

    Flash Summer 2024

    Sommeren er tiden for ubekymrede eftermiddage i solen, der glider ubesværet over i varme aftenfester, og hvor er et bedre sted at fejre den mest afslappede sæson end den Mexicanske Riviera? Til Flash Summer 2024 kollektionen absorberede Dea Kudibal den afslappede stemning fra Tulum til sig med sine lyse tropiske farver, dristig moderne arkitektur og luksuriøse boheme-stil for at skabe en kollektion der hylder glæden ved afslappet, men samtidig glamourøs livsstil.

    Farvepaletten er livlig og opløftende med tropiske nuancer af koralfarvet pink, mandarin, angelica grøn og oceanblå sat mod neutrale farver som sort, hvid sand og champagne. Printene afspejler de mayanske omgivelser, især i et dristigt træprint-inspireret design af papaya og guavafrugter eller i enorme håndmalede blomster i lyse eller pastelfarvede versioner. Tulum arkitekturens mid-century minimalisme refereres i et op-art grafisk print, mens skønheden i korallerne fanges i et dristigt abstrakt mønster. Dea Kudibals signatursilke er, som altid, i centrum, men let-som-en-fjer krøllet georgette er lige rigtigt til lune aftener, og hør giver et velkomment element af kølig tekstur.

    En følelse af lethed løber gennem kollektionen med brede, flyvende silhuetter, der hvisker overdådighed, eller med slankere former, der fejrer en kvindes krop. Åbne rygge, bare skuldre og afkortede toppe giver rig mulighed for at vise lidt solbrændt hud. Fleksibilitet er nøglen: en stor kvadratisk kjole kan bølge frit eller trækkes ind mod kroppen på flere måder, mens slankere kjoler har frynsede snore til at fremhæve taljen. Elastik anvendes på manchetter og halsudskæringer, der kan trækkes op eller ned, når du går fra strand til bar. Silke shorts og brede bukser har den samme brede elastik for at give et sporty, men glamourøst look, især når de kombineres med en super bred skjorte, der falder i elegant drapering.

    Når solen begynder at gå ned, er det måske tid til en aften cocktail? Omfavn "white party" ånden med en kjole med et enkelt flagrende ærme eller måske en delikat kjole med naturfarvede blomster i ren organza. Ellers gå efter tropiske farver med levende nuancer af taft i festkjoler eller nederdele eller - det ultimative inden for jetset-chic - en pailletkjole inspireret af regnbuespektaklet fra et koralrev. Det er tid til at bestille en margarita og danse under en stjerneklar himmel og ønske, at sommeren kunne vare evigt.