SHOP SUMMER SALE

SOMMERFORKÆLELSE: GRATIS FRAGT

KUNDESERVICE

Are you in the right place?

Please select your country

  Min kurv (0 items)

  Luk kurv

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

    Nattoget til Venedig

    Autumn Winter 2023

    vores kollektion

    Nattog til Venedig

    Det siges, at rejsen er lige så vigtig som destinationen. Dette var aldrig mere sandt end i begyndelsen af det 20. århundrede, hvor de heldige få kunne tage lange togrejser på tværs af Europa i allerhøjeste luksus, tilbringe dage og nætter i veritable juvelæsker af sove- og spisevogne. Til AW23-kollektionen vækker Dea Kudibal glamour fra denne svimlende æra til live, samtidig med at hun tilfører stilen et moderne twist, der appellerer til kvinder i dag.

    Med en rig farvepalette af kongeblå, royal lilla og flaskegrøn mod sølvgrå og gammelrosa, er silhuetten lang og slank med en afslappet dekadence. En blanding af maskulint og feminint ses, hvor kasseformede snit er kastet over signatur silkekjoler og strejf af kinesisk inspiration ses i kimono-former og orientalske blomstermønstre. Prints er, som altid, centrale for Dea Kudibals verden. Håndmalede blomster fanger den falmede glamour af palazzo freskoer, mens tapet-inspirerede prints med en 30'er tiltrækning enten er tonale eller flerfarvede og livlige. Grafiske gentagelser nikker til møbelstoffer og et abstrakt Bauhaus-print antyder kunstens kreativitet.

    Overtøj og jakkesæt gør et stærkt indtryk denne sæson. Højtaljede, brede bukser med matchende kasseformede jakker i markante striber eller mørke tern har en maskulin, men afslappet stil, og en blazer med stærke skuldre og metal knapper - måske en legende reference til togkonduktøren? - gør et modigt indtryk. Når du træder ud på stationens platform, er oversized frakker i kridtstribet uld eller omslagsversioner i lyserød lige så glamorøse som de er varme. Dunjakker er uventet designet med farverige jaguarprint, og en ærmeløs frakke i chokerende pink ser edgy og cool ud over strik. En kort, men meget bred jumper i en mohairblanding har en enkelt broderet rose på forsiden for at tilføje et romantisk touch til hyggebeklædning. Andre steder har en tekstureret sweater store flæser på skuldrene for at tilføje en følelse af drama.

    Tilbage i toget er silkekjoler perfekte til cocktails og middag. Høj hals og empire-linje sømme fremhævet med kantbånd har en let bohemisk stil, mens en tætsiddende form med en tåreformet slids ned ad ryggen afslører et uventet glimt af hud. Til en mere ungdommelig attitude er en kort kjole i struktureret blomstret cloqué-jacquard den perfekte lille sorte kjole, især når den kombineres med støvler. Og når toget ryster videre gennem natten, sæt dig til rette med en sidste martini i en levende printet silkekimono - trods alt er der nogle rejser, du ikke ønsker skal ende.

    DEL DIT LOOK MED #MYDEAKUDIBALSTYLE

    Følg os på Instagram @deakudibalofficial