SHOP NYHEDER

HURTIG LEVERING: 1-3 HVERDAGE

KUNDESERVICE

Are you in the right place?

Please select your country

  Min kurv (0 items)

  Luk kurv

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

    20 års jubilæum

    Flash Winter 2023

    vores kollektion

    Jubilæumskollektionen

    DEA KUDIBAL

    Spændingen ved en fantastisk fest - lige fra ankomst og lokation til dans og musik - er svær at slå, og for at fejre deres tyvende årsdag, anmoder Dea Kudibal om fornøjelsen af ​​din tilstedeværelse med en kollektion, der taler om fest, livsglæde og enestående håndværk. Ved at vække glamour og joie-de-vivre fra F. Scott Fitzgerald og hans kone Zelda, mens de festede igennem 1920'erne og 1930'erne, er tøjet en kærlighedserklæring til skønhed og stil i festtøj.

    En sofistikeret farvepalet af karamel, drue, dyb blå og kirsebær tilføjer en sprudlende touch til en baggrund af altid elegant sort og guldtonet østers. Silhuetterne er smidige og slanke eller strukturerede og dramatiske, men aldrig bange for at vise lidt hud, om det så er en bar skulder, en dyb halsudskæring eller et glimt af ben gennem en høj slids i en nederdel.

    Mønstre spiller som altid en central rolle, med vinterhaveblomster der strømmer ned ad en mørk baggrund på en fuldlængde kjole eller et grafisk Art Deco-design, der skaber drama i en off-the-shoulder buksedragt med brede ben. Andre steder er store orkideer spredt ud over en silkekimono, og delikate pæoner er placeret på et sort silkekjole.

    Elegant skræddersyning - en stadig vigtigere del af Dea Kudibals verden - giver en smuk modvægt til det farverige print, men stadig med en festlig atmosfære. Sort silke-taffeta er underspillet, men så chic i en kort, tilskåret jakke, mens en tredelt skræddersyet dragt har røget perlebroderi over skulderen og bukserne. En længere linje struktureret blazer har en dramatisk corsageapplikation, mens en sort fløjsdragt, spredt med lurex som stjerner på nattehimlen, tilbyder en mere afslappet silhuet.

    Men for mange kvinder betyder en fest en kjole, og det er her, de magiske effekter af tekstur, glans og udsmykning viser sig. Guld cloqué-jacquard giver en metallisk, skulpturel kvalitet til en kort kjole med store ærmer, mens en guldplettet crepe-gallakjole har en mere flygtig kvalitet. En sort statement fløjlsøjlekjole med sexede blonderudskæringer ned ad siderne er baseret på Deas afsluttende projekt på skrædderskolen - et personligt nik til brandets arv. Strudsefjer pryder manchetterne på silkeærmer med iøjnefaldende effekt, og for den ultimative entré, kan du vælge mellem en smidig sort kaviar-pailletkjole med høj slids i skørtet eller en kort platin glimmer version med overraskelsen af en dyb ryg.

    Så er der kun tilbage at hæve et glas champagne, takke værten og danse til daggry.

    DEL DIT LOOK MED #MYDEAKUDIBALSTYLE

    Følg os på Instagram @deakudibalofficial