SHOP NYHEDER

HURTIG LEVERING: 1-2 HVERDAGE

KUNDESERVICE

Are you in the right place?

Please select your country

  Min kurv (0 items)

  Luk kurv

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

    Casa Azul

    Spring Summer 2024

    vores kollektion

    Casa Azul - Spring Summer 2024

    DEA KUDIBAL

    dea kudibal

    Spring Summer 2024

    Den nære relation mellem Frida Kahlo og Georgia O'Keefe repræsenterer ikke kun sammenkomsten af ​​to banebrydende kvindelige kunstnere, men også på et menneskeligt plan venskabet og gensidig støtte mellem to stærke kvinder, der så fælles grund i to meget forskellige verdener. Denne kreative og rige dualitet er afsættet for Dea Kudibals Forår/Sommer 2024-kollektion.

    Farvepaletten samler talrige nuancer af blå - inspireret af Kahlos berømte Casa Azul-hjem i Mexico City - og blander dem med de rosafarvede, orange og bær-røde nuancer fra ørkenen, der omgav O'Keefes ranch i Sante Fe. De er på skift sat mod en base af neutral, sort og ren hvid. Af materialer inkluderes blødt, afslappet linned, sprødt bomuld, signatursilke og, for første gang, en rå denim. Den sidstnævnte bruges både i work-wear som en heldragt og bukser, men også i mere overraskende stykker som en puf-ærmebluse med messingknapper - den perfekte blanding af funktionalitet og femininitet. Dualitet udforskes også ved at kombinere stoffer - en jersey T-shirt har flæse ærmer i poplin-bomuld og en linnedbluse har hæklede blonder og knapper.

    Print er, som altid, centralt i Dea Kudibals verden. Blomster er overalt - fra oversize maleriske ørkenblomster og grafiske liljer til stiliserede paisley-kanter og folkloristiske prints. Andre steder fanges magien ved en nat i en New Mexicansk hacienda i et skitseret landskab, og traditionelle indfødte-motiver abstraheres til slående grafiske designs.

    Silhuetterne sidder tættere på kroppen denne sæson. Kjoler har dybe taljebånd og tilhørende bælter for at fremhæve formen omkring taljen, mens andre løsere former har reb-bælter med træperler til samme formål. Mange har meget kortere nederdele, der stopper over knæet for en frisk og ungdommelig attitude. Skrædderi følger de samme kropsnære linjer med en mere indsnævret talje på en blazer med piping som en ekstra detalje. Bukser har cargo-detaljer og en længere nederdel har knapper ned ad fronten. En iøjnefaldende trenchcoat i sort har overdrevne ærmer, mens en mere klassisk version ser chic ud i lys rosa. Strik i stærkt pink, toppe med dramatiske ærmer og rynkedetaljer eller tungere som en cardigan broderet med en snurrig DK logo. Og som den ultimative hyldest til to ekstraordinære kvinder er det Dea Kudibals version af O'Keefes ikoniske hvide skjorte - denne med knapper langs hele ærmet - og Kahlos arbejdsjakke, udsmykket med folkloristisk broderi.

    DEL DIT LOOK MED #MYDEAKUDIBALSTYLE

    Følg os på Instagram @deakudibalofficial