GRATIS LEVERINGKUNDESERVICE: (+45) 89870476NEM OG GRATIS RETURNERING I DK

Min kurv (0 Varer)

Luk kurv

Du skal acceptere vores handelsbetingelser før du kan forsætte

   Brandet

   dea kudibal

   dea kudibal

   Brandet

   Dea Kudibals brand blev grundlagt i 2003 med en kollektion af eksklusive tørklæder og sjaler, fremstillet af vintage stoffer. I foråret 2008 lancerede den første Dea Kudibal-kollektion med feminine tryk, legende farver og flatterende silhuetter som er i brandets DNA.

   Efterhånden som mærket udviklede sig, er stretch silkekvaliteten blevet en signatur for Dea Kudibal. Den elegante luksus i kvaliteten kombineret med den store holdbarhed, har gjort stretch silken til en væsentlig del af hver kollektion efterfølgende. En fascination for den etniske kultur har altid været en del af brandets identitet, hvilket afspejles i de eksklusive materialer og raffinerede håndlavede detaljer, såsom broderi og perler. Looket er sofistikeret, luksuriøst og feminint, men stadigvæk med fangende detaljer.

   Kollektionerne giver dig mulighed for at sammensætte dit Dea Kudibal look hvad end det er feminint, edgy eller afslappet. Hver sæson bliver der designet nye unikke og eksklusive tryk med kærlighed, i København. Fra udvikling af kunstværket og perfektionering af farverne, til at færdiggøre de sidste endelige ændringer - hvert enkelt print spiller en rolle i en potetisk fortælling.

   DEL DIT LOOK MED #MYDEAKUDIBALSTYLE

   Følg os på Instagram @deakudibalofficial